http://yogalife.co.ua
ВНИМАНИЕ!!! мы переехали на новый сайт,поддержка текущего сайта прекращена все новые записи будут на новом сайте просим вас зарегистрировать аккаунт на НОВЫЙ САЙТ!!!
НОВЫЙ САЙТ!!!
Главная » 2014 » Февраль » 15 » Похід – 902 рівень, 25 км, Стрітення – 15 лютого.
17:11
Похід – 902 рівень, 25 км, Стрітення – 15 лютого.

 

Похід – 902 рівень, 25 км, Стрітення – 15 лютого.


                                            

Такі походи мають оздоровчий ефект .  Це своєрідний досвід,  навчання . Процес пізнання світу  і самопізнання.  Утворюється нова , якась особлива енергія,  яка дає поштовх .  А до чого?   Так це індивідуально .І ще нема  вікової грані,  нема статусів і залежності  .  Насолоджуєшся тим вже,  що дихаєш на повні груди  ,  гарними пейзажами ,  сонцем,   погодою спілкуванням,    життям.

 

Для мене цей чудовий день проходив частинами,відлік часу був не в хвилинах і не в годинах а наче  в днях ,здавалося що кожна частина пройденої дороги була як один день ,мені було дуже цікаво,легко і комфортно. Пройшовши майже пів шляху я думала хоч би ми ще довго-довго йшли , так не хотіла щоб це все завершувалося.

 

Ми ніби відірвались від тих проблем, що нас оточують постійних турбот і переживань і дали своєму мозку відпочинок, це в принципі присутньо і на заняттях з йоги, але немає такого простору і люди, які займаються разом з тобою багато зовсім незнайомих. Такі подорожі зближують тих хто в них приймає участь і вносять щось особливе у життя кожного із них. Відбувається ніби невелике пере форматування частини мозку і переоцінка тих цінностей і проблем, що є у всіх нас. 

 

Світлини додали  – Леся, Вадим та Лєна…

 

Просмотров: 1142 | Добавил: Елена | Теги: Волинський край, асаны, йога в Луцьку, Дыхательные упражнения, оздоровление, йога в луцке, йога семинары, йога, походиы по Волыни, Йога-тур | Рейтинг: 5.0/6
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Наверх