http://yogalife.co.ua
ВНИМАНИЕ!!! мы переехали на новый сайт,поддержка текущего сайта прекращена все новые записи будут на новом сайте просим вас зарегистрировать аккаунт на НОВЫЙ САЙТ!!!
НОВЫЙ САЙТ!!!
Главная » 2013 » Июнь » 26 » Оксана Шавиріна - історія схуднення на 20 кг
12:23
Оксана Шавиріна - історія схуднення на 20 кг

Я почала займатися йогою для того, щоб схуднути і покращити стан свого здоров’я. В мене був високий артеріальний тиск, часті  головні, спинні болі, була знервована. Займатися йогою мені порадила моя лікар. І сказала іти в групу саме до Марти Волощук, тому що її знайома ходила і досягнула результату схуднення.

       Я вже і раніше намагалась скинути зайву вагу і ходила в тренажерний зал, на аеробіку. Але походивши місяць я переставала ходити. Мені було дуже важко , після і під час занять в мене піднімався тиск, боліла голова, сильне серцебиття. А коли я прийшла на йогу, я зрозуміла, що нарешті я знайшла те, що мені підходить. Перші дні мені звичайно було важко, але не порівняти з аеробікою.

       Почала займатись йогою я  12 березня в 2012 році. На заняття ходила три рази на тиждень і два рази на тиждень займалась вдома. І за перший вже місяць я побачила результат : -4 кг. На йогу я прийшла з вагою 94 кг, а через 6 місяців я важила 79 кг (-15кг). На даний момент  я важу 74 кг.  Але я ще виконувала всі поради Марти. Стала ходити пішки, робила чистку організму,  ходила на тести з йоги. Також менше їла солодкого і старалась на ніч не їсти. Раніше коли я сиділа на дієтах і нічим не займалась я скидала вагу, а потім ще більшу набирала. Зараз в мене з цим проблем нема, вага не набирається, а навпаки по трохи спадає.

       На даний момент я скинула 20 кг, стала на багато краще себе почувати. Перестали мучити головні болі, нормалізувався тиск, стала більш спокійною, врівноваженою, звичайно і настрій покращився. Я багато навчилась робити вправ, які раніше я не вміла або було дуже важко їх робити. Стала більш гнучкою, перестала боліти спина.

        Мені дуже подобається займатися йогою і надалі я завжди буду займатись. Бо я зрозуміла користь цих занять для мого здоров’я. Я дуже рада, що почала займатись саме в групі Марти, вона є дуже хороший тренер і мені з нею легко і  приємно займатись. 

          Звичайно цей весь процес схуднення мені дався не легко, були такі дні, що не хотілось займатись (вдома, бо на заняття мені завжди хотілось іти), але все зваживши я брала себе в руки і займалась. Якщо дуже чогось захотіти і поставити перед собою мету, то у вас обов’язково все вийде. Займайтесь йогою, ходіть пішки, рухайтесь і у вас все буде добре.

    

Просмотров: 1914 | Добавил: marta | Рейтинг: 5.0/4
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Наверх