http://yogalife.co.ua
ВНИМАНИЕ!!! мы переехали на новый сайт,поддержка текущего сайта прекращена все новые записи будут на новом сайте просим вас зарегистрировать аккаунт на НОВЫЙ САЙТ!!!
НОВЫЙ САЙТ!!!
Главная » 2013 » Декабрь » 26 » Походи: від самих легких (учасниками можуть бути дошкільнята, пенсіонери тощо) до екстремальних гірських з істотними елементами альпінізму.
00:38
Походи: від самих легких (учасниками можуть бути дошкільнята, пенсіонери тощо) до екстремальних гірських з істотними елементами альпінізму.

Корсун Оксана Леонідівна-керівник Волинського молодіжного об`єднання «Хорс», керівник туристичного клубу СНУ, інструктор по туризму, розряди по альпінізму, одна з організаторів першого за часів незалежності сходження волинської команди на найвищу вершину Європи Ельбрус (5642 м), більше 40 раз проводила сходження на Говерлу, в т.ч. половина із них - зимові сходження, влітку активно займається водним туризмом - подорожі річками України на байдарках.

Всі подорожі влаштовуєм власними силами клубу без посередників!

Запрошуємо всіх бажаючих!

- Походи: від самих легких (учасниками можуть бути дошкільнята, пенсіонери тощо) до екстремальних гірських з істотними елементами альпінізму. А саме: Карпати – Чорногора, Свидовець, Рахівський масив, Покуття, Буковина, Бескиди, Горгани (більше сотні варіантів); Кавказ; Кримські гори; Трансільванія; Татри; Загадкове Тернопілля; Волинські озера і т.д.

 - Особливо цікавим є Новий рік у горах, який є доступним для будь-яких учасників. Святкуємо вже 18 років. Сформувались традиції:   сходження на вершину, новорічні костюми,катання на лижах і інші пригоди… Проживання і в комфотних готелях, і в наметах (для екстремальної частини учасниківJ)

- Буковель-з грудня по квітень.

 - Подорожі на байдарках річками України: Дністер, Горинь, Пд. Буг, Стохід, Тетерів, Уборть, Случ, Стир, Збруч і всі інші. Від сімейних (діти з 2 років) до екстриму

- Організовуєм наметові табори у безлюдних або малолюдних місцях у Криму, Одещині, на озерах, в Карпатах, на Кавказі, на Тернопіллі тощо

 - Екскурсії організовуєм як традиційні так і зовсім несподіваніJ: Карпати (безліч комбінацій і варіантів), Закарпаття, Кам`янець-Подільський, Софіївка, Загадкове Тернопілля, по замках, по водоспадах, по печерах, по озерах, Краків…

Завжди не пізно приєднатись! Тел для приєднання 099-63-44-374

Просмотров: 2058 | Добавил: 1111 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Наверх